Ontwikkeling

Webdesign
Een goede website is tegenwoordig één van de belangrijkste uitgangspunten voor succes. Een website is het uithangbord op internet. Veel producten en diensten worden tegenwoordig via een website afgenomen. Een website is tegenwoordig een belangrijk ondersteunend middel voor uw bedrijf. Het is belangrijk dat deze er goed uitziet en voldoet aan de nieuwste technologieën. Een besluit tot kopen of actie wordt veelal gemaakt op basis van emotie en gevoel. Uw website moet dat juiste gevoel overbrengen bij uw potentiële klanten en bezoekers. Zij bepalen vrij snel of zij de website gaan verkennen of doorklikken naar een volgende website. Een goed ontwerp, gebaseerd op wat uw wilt uitstralen, is de basis om interesse te wekken en te behouden. Daarbij bevat een website een communicatie-strategie. Welke route, flow, wilt u dat uw bezoekers gaan volgen? U kunt uw bezoeker die weg laten bewandelen die tot het hoogste rendement leidt. Web-developing is uw sparringpartner om de juiste koers te bepalen. Samen maken we een ontwerp waar u met trots mensen naar toe laat komen.

Webdevelopment
Web-developing creëert websites met de nieuwste technieken en volgens de nieuwste standaarden. Dit resulteert in websites die ontzettend veel mogelijkheden van interactiviteit en rijkere ervaringen bieden. De websites zijn uitbreidbaar met een op maat gemaakt beheermodule / CMS. Waardoor u vrij eenvoudig uw website kunt beheren. Zie voor de mogelijkheden onze pakketten.

Mobiele experience
Sinds Januari 2014 gebruiken we onze smartphone en tablet meer dan de computer. Hoogste tijd om uw website ook voor mobiele bezoekers te optimaliseren. Web-developing creëert unieke experiences voor mobiele bezoekers zodat deze bezoekers uw website ook goed kunnen gebruiken. Alle inhoud zal mee schalen en zich verplaatsen met de grootte van het beeldscherm waarmee de bezoeker uw website bezoekt. Deze techniek wordt responsive webdesign genoemd. Een responsive website leidt in veel gevallen tot mobiele bezoekers die langer op uw website blijven, meer inhoud tot zich nemen, vaker terugkeren en uiteindelijk dus tot meer omzet leiden. Een ander voordeel is dat een responsive website lagere kosten met zich meebrengt. Aangezien je maar één website hoeft te onderhouden en niet een aparte mobiele website of een app.

Uitgangspunten voor een goede website. Hierbij hanteren wij de volgende uitgangspunten voor het creëren van een optimale website:

 • Gebruiksvriendelijk
  De website moet gebruiksvriendelijk zijn en indien nodig eenvoudig te beheren.
 • Doeltreffend
  De website richt zich altijd op de doelgroep en moet de doelgroep dan ook aanspreken.
 • Responsive design
  Het is belangrijk dat de website geschikt is voor zowel mobiel tablet als desktop. Met behulp van Responsive Webdesign presenteert u zichzelf altijd goed, op elk apparaat.
 • Zoekmachinevriendelijk
  Web-developing werkt altijd aan de vindbaarheid (Search Engin Optimization) van uw website.

Processtappen voor een website.

 • Stap 1: Gesprek.
 • Stap 2: Ontwerp website.
 • Stap 3: Bouw website.
 • Stap 4: Content vulling van de website, aangeleverd of gemaakt door Web-developing.
 • Stap 5: Aanpassingen website, na feedback klanten en jou visie.
 • Stap 6: Testen website
 • Stap 7: Oplevering website.